Links klein
Engels Mail
Rechts klein

kab

Interieurontwerp voor het nieuwe, Voorburgse filiaal van KAB accountants & belastingadviseurs. De inrichting bestaat voornamelijk uit kantoren, spreekkamers en een bedrijfsfoyer en beslaat alle vijf de bouwlagen van het nieuwbouwpand.

In de entreehal staat een baliemeubel dat frisheid, representativiteit en vriendelijkheid uitstraalt. Alle spreekkabinetten bevinden zich op de eerste verdieping, zodat externe bezoekers de overige burelen niet hinderen of betreden. De kamers liggen op de middenstrook van de kantoorbeuk en worden aan weerskanten geflankeerd door een gang met kantoren. Zowel de kantoren als de spreekcellen zijn opgetrokken uit glazen scheidingswanden, waardoor een open, lichte en uitnodigende sfeer tot stand is gekomen.

De tweede verdieping bevat kantoren en een grote vergadertafel, terwijl de kantoren van het management zich naast het loungegebied op de derde verdieping bevinden. Een grote vergaderzaal en de bedrijfsfoyer met aansluiting op het dakterras bevinden zich op de vierde verdieping. Evenals op de eerste verdieping is in de bedrijfsfoyer een op maat ontworpen en gemaakte pantry opgenomen. De vloeren zijn van wit polyurethaan.

Toen met het interieurontwerp werd begonnen, was het nieuwe pand net in uitvoering genomen. Door een radicale herinterpretatie van de brandeisen, de afstemming daarover met brandweer en gemeente en een vroegtijdig ingrijpen, kon met name het trappenhuis veel transparanter worden uitgevoerd dan oorspronkelijk was voorzien.

voorburg / nederland

opdrachtgever
kab accountants en belastingadviseurs

Links klein
Rechts klein