Links klein
Engels Mail
Rechts klein

veilingwegcomplex rotterdam-rijnmond

Veilingwegcomplex Politie Rotterdam-Rijnmond, gelegen langs de rijksweg A20, heeft een grootschalige renovatie, modernisering en uitbreiding ondergaan. Het complex, zonder publieksfunctie, huisvest in de bestaande hoogbouw onder meer kantoor-, archief- en opslagruimten, een groot bedrijfsrestaurant en een auditorium. Verder omvat het complex stallingen, werkplaatsen en sport- en trainingscentra. cepezed was verantwoordelijk voor het gehele ontwerptraject waarbij cepezedinterieur het interieur van de volledige hoogbouw heeft verzorgt.

Op de begane grond is een nieuwe ontvangstbalie gerealiseerd naar aanleiding van verhoogde beveiligingsnormen. Om alle functionele onderdelen een logische plek te geven zijn drie separate balies ontworpen waarin achtereenvolgens ontvangst, bewaking en pantry zijn opgenomen. De balies zijn volledig uit corian opgetrokken en op een verhoging gezet.

Op de bovengelegen etages zijn nieuwe indelingen bepaald op basis van functionele activiteiten met onder meer werkplekken, vergaderruimtes en koffie- en ontmoetplekken. De werkplekken zijn in verschillende configuraties ontworpen en variƫren tussen een klassieke bureauopstelling, informeel zittend ontmoeten en staand werken en overleggen. Meubel-, materiaal- en kleurtoepassingen zijn aangepast op deze werksituaties. Op de glazen scheidingswanden van de vergaderruimten zijn uitvergrote prints aangebracht. cepezedinterieur heeft een scala aan beelden van herkenbare politiesituaties gemaakt waarna politiemedewerkers de uiteindelijk toepaste beelden hebben gekozen.

rotterdam / nederland

Links klein
Rechts klein